STRO meubelen

Houten meubels op maat gemaakt!

Boomstam tafels


Op deze pagina vindt u een collectie van onze boomstam tafels die wij reeds gemakt hebben. Wij hebben in onze werkplaats altijd een ruime voorraad staan van verschillende boomstam tafels in verschillende hout soorten diktes en lengtes. U bent bij ons altijd welkom om te kijken naar deze unieke tafels. Voor een afspraak neem contact op met ons via de mail of telefonisch via 06-46913520.

Eiken boomstam tafel 5,5cm dik

Het meest populaire model dat wij aanbieden zijn eiken boomstam tafels van ± 5cm dik. Ons eiken hout komt uit Duitsland, Deze boomstam delen zijn behandeld tegen hout mot, en zijn natuurlijk terug gedroogd naar een vocht percentage onder 18%. Eiken staat bekend om zijn mooie hout structuur en de hardheid van het hout.  Deze tafels zijn in verschillende lengtes en breedtes te bestellen, wij hebben in onze werkplaats een ruim assortiment van deze tafels staan. Zo kunt u zelf bij STRO Meubelen uw eigen tafelblad uitkiezen. Wilt u een afspraak maken om te kijken naar onze verschillende boomstamtafels neem dan contact op met ons via de mail, of via 06-46913520.

Eiken boomstam tafel 8 cm dik

Deze tafels zijn de parade paardjes van STRO Meubelen. Deze boomstamtafels zijn gemaakt van 8cm massief eiken. Deze boomstamtafels hebben een prachtige tekening in de houtnerf en een prachtig gevormde schors rand. Het eiken wat voor deze tafels gebruikt wordt komt uit Duitsland en is behandeld tegen hout mot en natuurlijk terug gedroogd naar een vocht percentage onder de 18%. U kunt deze prachtige bladen komen bekijken in onze werkplaats, wij hebben verschillende lengtes en breedtes op voorraad staan. Zo kunt u bij STRO Meubelen altijd uw eigen blad uitzoeken. Wilt u een afspraak maken om te kijken naar onze verschillende boomstamtafels neem dan contact op met ons via de mail, of via            06-46913520. 

Essen boomstam tafel

Deze boomstamtafels zijn gemaakt van Essen hout. Essen heeft een prachtige lichte kleur en een schitterende hout nerf. Essen hout wordt vaak gebruikt in de trap industrie, dit omdat Essen hout zeer sterk is en na genoeg niet scheurt. Het Essen waar wij onze boomstamtafels van maken is op een natuurlijke wijze terug gedroogd naar een vocht percentage onder de 18%. In onze werkplaats hebben wij verschillende soorten Essen boomstamtafels staan in verschillende lengte en breedtes. Wilt u een afspraak maken om te kijken naar onze verschillende boomstamtafels neem dan contact op met ons via de mail, of via               06-46913520.